botanički vrt more less ines

Prošle godine u vrijeme cvata magnolije, Danijela  je napravila divne fotke moje obitelji. Nisam ih stigla objaviti u blogu, bilo ih je svega par na mom Instagram profilu. Ove godine zaokupljene bebačima, novim projektima i suradnjama, svaka na sto strana, nismo se uspjele dogovoriti za klasičan obiteljski session, pa smo jedno jutro iskoristile prekrasan sunčan dan i podruškale se. I to opet na istom mjestu u Botaničkom vrtu u Zagrebu. Tri obitelji -Danijelini, Lidijini i moji. Bilo je zabavno, i čak ne toliko kaotično kako to nekad s djecom zna biti. Nakon što mi je Danijela poslala fotke potražila sam stare od prošle godine kad sam s Milom bila trudna do zuba, a sad smo je već bacali u zrak i nasmijavali da dobijemo smiješak za fotku.

Planiram od kombinacije prošlogodišnjeg sessiona i ovogodišnjih fotki napraviti novu galeriju fotografija na našem zidu u dnevnom boravku. Trenutno su tamo smještena četiri okvira u kojima su po četiri portreta. Ali fali nam Mila. Već neko vrijeme mozgam ne bih li trebala ubaciti samo neku novu crno bijelu fotku, tj dvije, da bude simetrija; ili pak napraviti totalno novu svježu galeriju s novim fotkama. I mislim da će biti ovo drugo, a sigurno će većina fotografija biti upravo ove. Pogledajte mi i recite što mislite? Prilažem miks najdražih.

I svakako preporučujem Botanički vrt kao lokaciju fotkanja. Pikirajte sunčan dan i to u vrijeme cvata fotogeničnih biljaka. Djeca u prirodi, trčkaranje, spontano poziranje i za nagradu slatkač. Zar može bolje?

Fotografije: Danijela Šola Kušec

                                                                   

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.