kuniboo more less ines

Prije nekoliko dana upoznali smo jednog malog rakuna zvanog Kuniboo. Bojali smo slatke ilustracije i čitali priču o spomenutom rakunu koji je imao ideju zaustaviti vrijeme kako bi stalno mogao uživati u ljetu i sladoledu. Na kraju je zaključio da to baš ne bi bilo pametno jer je njegov rođendan zimi. Priču možete pročitati putem ovog linka.

 

Kuniboo je ujedno i nova marka odjeće za bebe i za djecu koju možete pronaći u Kaufland trgovinama. Proizvedena od certificiranog organskog pamuka, i predstavlja odličnu kvalitetu, po niskim cijenama. Kako bi rekli onu “peri deri” kvalitetu za velik broj komada odjeće koja nam je za naše klince najpotrebnija na dnevnoj bazi. Što za po kući, što za u vrtić, a što za posebne trenutke kad su rođendani i treba se zrihtati. Tu je i moderan dizajn, a i ono najbitnije, udobnost, koja je najvažnija vašem djetetu i vama kao roditelju jer želite da mu bude ugodno.

Evo par fotki mojih djevojčica i našeg popodneva, a vi ne zaboravite prilikom odlaska u shopping škicnuti nove modne kombinacije za vaše klince, a tu je i link gdje možete pronaći katalog, kao i bojanke i priče malog rakuna Kuniboo.

                   

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.