Jedno prijepodne i božično dekoriranje
12. prosinca 2018.

Ova ideja i fotkanje nastalo je par dana prije našeg Amsterdama, a vrijeme prolazi tako brzo dok prekrasne fotke stoje i čekaju biti objavljene. Već neko vrijeme pratim divnu Annu Kubel na Instagramu, a Lili je dobila ideju da bismo mogle po uzoru na nju napraviti neki jednostavan session koji bi bio ispunjen druškanjem, kavom, osmijesima i prije svega kreativnošću i novim idejama. To je ono i zbog čega sam prije svega pokrenula svoj blog.

Tako je ovo okupljanje bio dan u kojem sam napunila baterije. Dan kad si okružen ljudima koji su poput tebe željni novih ideja, toplih emocija, ljubavi, a ovog puta i božićnog sjaja. Trenutno smo već svi puni savjeta i ideja kako što dekorirati, zapakirati, pokloniti i slično, ali zašto i ne bismo bili. Za mene nikad dosta ideja i inspiracije, i jedva čekam vidjeti kad vi nešto dekorirate, posložite, pofotkate, pa tako vjerujem da je i s vaše strane. Marija nam je u svom uredu stvorila savršen setup, stol je još davnih dana pokupila s ulice; sunce se pojavilo u pravi trenutak i dalo svoj filter, Cvit Happens su napravili diiiivan vijenac, Cupcakes & Fairytales najbajkovitiju tortu, a svima već poznate i posebne Terra ceramica šalice upotpunile su stol koji je krasio spontano razbacan čempres. Na meni i Lili bio je zadatak napraviti mali kreativni nered na stolu, zapakirati par poklončića, popiti šalicu čaja i to sve u društvu naših malih bebolina.

Recept je vrlo jednostavan; malo zimzelenog bilja, božićni vijenac, lijepo upakirani pokloni, zlatna i baršunasta mašna; svijeće koje daju toplinu i sjaj, lijepo posuđe, pokoji vintage detalj poput stola i stolice ili porculanskih šalica, neizbježni Orašar, i jedan topli i inspirativan božićni flatlay je tu.

Kako se fotkanje odužilo, a moj muž nikad ne kasni, došao je s mojom Zaritom kao naručen. Zara je kao profesionalka uskočila u kadar i odradila svoje “Zara poze”, ispunjene najvećim i najiskrenijim osmijesima.

Uživajte u fotkama!

Podloga za igranje, Mali zakladi
 
Lubenica grickalica, Choconilla’s
     
Narukvica, Amaranthine
                     
Mokasinke, Mia & Mika
 
Trakica za kosu, Abraka Sandra
   
Vijenac, Cvit Happens
     
Šalice, Terra Ceramica
               
Torta, Cupcakes & Fairytales
                       
Naljepnice za zid, Lili Halo Decoration

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.