More Less Ines koristi Young Living

Krenimo zajedno u transformaciju tvog doma! Sretna sam što te mogu voditi na tvom putu, što mogu biti tvoja mentorica i što ti mogu biti na raspolaganju. Sad kad si je odluka donešena za kupnju svog Start paketa, evo kako ga naručiti!

Postoje dvije opcije za naručivanje. Ukoliko želiš, možeš napraviti jednostavan One time order ili klasična kupovna, a ukoliko planiraš da ovo bude tvoj prvi korak i da ćeš uz pomoć mog Tromjesečnog vodiča za dom bez kemikalija u idućih par mjeseci napraviš još par narudžbi, možeš se učlaniti u naš Essential Rewards program putem kojeg odmah dobiješ 10% natrag u obliku bodova (vrijednost cca 10€) koje onda možeš skupljati ili odmah zamijeniti za neki proizvod. Vjerujem da je to super opcija za sve koji ovo gledaju kao prvi korak u transformaciji svog doma. Osim toga svaka tri mjeseca prvih godinu dana kao nagradu za vjernost dobiješ ulje gratis. ER možeš uvijek deaktivirati bez ikakvih problema, ništa vezano uz članstvo te ne obavezuje na trajne mjesečne narudžbe ili bilo što slično. Meni je ER nešto što svakome od srca preporučam jer sam uz pomoć ER-a svakog mjeseca isprobavala neke druge proizvode, te tako svoj budžet korak po korak preusmjeravala na zdraviju varijantu. Odlazak i kupovina u klasičnim drogerijama za mene je svedena na minimum. Nema potrebe jer osim eteričnih ulja, Young Living nudi asortiman u kojem se nalaze proizvodi za njegu tijela i osobnu higijenu, proizvodi za čišćenje i održavanje kućanstva, proizvodi za bebe i djecu, šminka, dodaci prehrani i više. Obožavam svaki mjesec kad mi dođe novi paket i kad otvaram kutiju s novim proizvodima, to me iznimno veseli jer znam koliko su ti proizvodi kvalitetni i koliko povećavaju kvalitetu življenja mene i moje obitelji. Moja preporuka je svakako Essential Rewards jer ćeš odmah kroz svoju prvu naruždbu dobiti 10 bodova, a sljedeći mjesec možemo skupa složiti novu košaricu i mogu ti ovisno o tvojim potrebama, preporučiti što bi ti bilo super da još isprobaš. 🙂

Pa krenimo!

KORAK 1.

Klikni na ovaj link 

KORAK 2.

Otvoriti će se stranica Become a member. Tu ćeš se spustiti do do kraja stranice i kliknuti na tipku “No” kod dijela “Step 2: Essential Rewards Enrollment i zatim kliknuti na tipku “Continue Without Starter Kit“. Tako ćemo doći do procesa registracije  gdje ćeš ispuniti sve svoje podatke i postaviti korisničko ime i lozinku. Pogledaj ovaj kratki video:

KORAK 3.

Sad smo stigli na stranicu ‘Memebership Info’. To je mjesto gdje ćeš postaviti svoj korisnički račun i svoje podatke.

Što je dobro znati ovdje?

-“Middle name” ili srednje ime ne moraš ispuniti ako ga naravno nemaš

VAŽNO! obavezno izaberi državu u kojoj živiš i gdje će ti stići tvoj paket, ne smije ostati  EUROPE izabrano jer nećeš moći izabrati opciju dostave pa paket neće moći biti poslan

 

-odredi i upamti svoj PIN jer će ti trebati za svaku komunikaciju s korisničkom službom

-kod dijela Commision Processing Information odaberi “Individual

-kod Sponsor/Enroler Information će ti automatski biti upisan moj ID: 19059108, ako se to nije dogodilo onda ručno upiši taj broj

-na kraju pristani na “Terms & Conditions” i klikni na Agree and Continue

Ovdje odaberi "Individual"
More Less Ines Young Living
Automatski će biti upisan moj ID: 19059108, ako se to nije dogodilo onda ručno upiši taj broj
Pristani na "Terms & Conditions" i klikni na Agree and Continue

KORAK 4.

Kad smo se uspješno registrirali pojaviti će se Congratulations!

Ovo znači da smo se uspješno registrirali!

KORAK 5. NARUDŽBA PUTEM ESSENTIAL REWARDS PROGRAMA

Ako je odluka Essential Rewards program nastavite dalje s ovim uputama, a ako je odluka na običnu narudžbu, skrolajte dalje do Obična narudžba

-Sad kad si u svom Virtual office-u s lijeve strane klikni ‘Essential Rewards’, klikni na to i zatim na ‘Join now

-Otvoriti će ti se katalog sa svim proizvodima i ovdje u ‘Product name or number’ tab (tražilicu) ‘ upiši ime ili samo kod svog Starter paketa:

Premium Starter Kit with Dewdrop (HR) ili samo ovaj kod: 546365

ili

Premium Starter Kit with Aria Diffuser (HR) ili samo ovaj kod: 546565

ili

Premium Starter Kit with Charcoal Lantern Diffuser (HR) ili samo ovaj kod: 33881

ili

Premium Starter Kit with Desert Mist Diffuser (HR) ili samo ovaj kod: 31812

KORAK 6.

-Kad smo odabrali svoj Starter paket i/ili bilo koji drugi proizvod, spustim stranica do kraja i kliknemo na  ‘Save monthly order‘.

KORAK 7.

-Sad odabiremo shipping metodu, kliknemo na ‘Standard – Autoship‘ i nakon toga ‘Next step

-Ako želimo osobno preuzeti paket u skladištu u Dugopolju, kliknemo na ‘Croatia Willcall‘ i nakon toga ‘Next step

Young Living poštarina cijena

KORAK 8.

-Zatim odaberemo datum procesuiranja  narudžbe – tu stavimo današnji datum i nakon toga kliknemo ‘Next‘. Datum procesuiranja narudžbe kao i cijelu narudžbu može sepromijeniti kasnije kada god želimo, ništa u procesu učlanjenja u Essential Rewards nije trajno niti obavezno.

KORAK 9.

-Zadnji korak je odabir načina plaćanja, kliknemo na ‘Add payment method‘ gdje trebaš odabrati jedan od načina plaćanja- Visa, MasterCard ili PayPal. Nakon toga samo klikni ‘Save changes‘ i to je to. Tvoja narudžba će se procesuirati do kraja dana, čim bude zaprimljena, stići će e-mail potvrde od Young Livinga a također ubrzo i e-mail od mene sa svim korisnim informacijama i linkovima od naše online zajednice.

KORAK 5. OBIČNA NARUDŽBA

-Sad kad si u svom Virtual office-u s lijeve strane klikni ‘One-Time Order

-Otvoriti će ti se katalog sa svim proizvodima i ovdje u ‘Product name or number’ tab (tražilicu) ‘ upiši ime ili samo kod svog Starter paketa:

Premium Starter Kit with Dewdrop (HR) ili samo ovaj kod: 546365

ili

Premium Starter Kit with Aria Diffuser (HR) ili samo ovaj kod: 546565

ili

Premium Starter Kit with Charcoal Lantern Diffuser (HR) ili samo ovaj kod: 33881

ili

Premium Starter Kit with Desert Mist Diffuser (HR) ili samo ovaj kod: 31812

KORAK 6.

-Kad smo odabrali svoj Starter paket i/ili bilo koji drugi proizvod, spustim stranica do kraja i kliknemo na  ‘Checkout.

KORAK 7.

-Sad odabiremo shipping metodu, kliknemo na ‘Standard Non-Autoship‘ i nakon toga ‘Next step

KORAK 8.

-Zadnji korak je odabir načina plaćanja, kliknemo na ‘Add payment method‘ gdje trebaš odabrati jedan od načina plaćanja- Visa, MasterCard ili PayPal. Nakon toga samo klikni ‘Next Step’ i Place Order‘. To je to! Tvoja narudžba će se procesuirati do kraja dana, čim bude zaprimljena, stići će e-mail potvrde od Young Livinga a također ubrzo i e-mail od mene sa svim korisnim informacijama i linkovima od naše online zajednice.

dobrodošli u svijet bez stetnih kemikalija