image00006

Ove godine nisam stigla napraviti vijenac za vrata  no zato sam pronašla vremena za par fotkica i šalicu kave. Neprestano se vraćam na to koliko mi to znači, koliko sam jedna velika kreativka u duši  i kako život ima veći smisao uz miris vruće kave i jedan lijepi stručak cvijeća . A može i uz jednu lijepu i posve neobičnu, te vrlo ugodonu stolicu. Znate da su stolice moje fetiš. Više sam kupila stolica nego cipela od kad smo uselili u ovaj naš stan! Divna i veličanstvena, sa sjedištem od ratana, našla se u našem stanu nedavno Dande chair,  a dizajnirala ju je divna Lea Aviani. Ne mogu vam opisati koliko je udobna! Baš morate sjesti na nju, zavaliti se, nasloniti se s boka da vidite. Baš ju volim!

Kako me Cvit happens iznenadio s vijencem za vrata, te su mi ga dostavili na adresu u trenutku kad su curke bile u školi i vrtću, skuhana kava me čekala na stolu; stan je imao dovoljno svjetla, a mailovi su mogli čekati. Uzela sam fotić i napravila sam nekoliko fotkica.

Osim toga, došla mi je i velika kutija s granama zimzelenog bilja, te potrebnim sitnicama poput cvjećarske žice za DIY kako bi sama napravila girlandu. Super ideja za sve kojima veletržnica nije blizu! Izabrala sam što želim od bilja, a Cvit happens mi je dostavio!

Ostavljam vam par fotkica, među kojima ćete naći i šalicu divne Marinski heartmades. Uskoro očekujte i reels DIY girlande. Baš se veselim! 🙂

AKo želite naručiti svoju DIY kuttiju kod Cvit Happens  kliknite ovdje.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.