zara kinderfeets board

Daska za klince koja nudi bezbroj mogućnosti, a koje sve ni mi sami vjerojatno nismo istražili. Mojim curkama najdraža je za ljuljanje i to u sjedećem položaju, za odmaranje u ležećem, te kao tobogan za igračke ili njih same jer ne bi vjerovali može izdržati težinu čak do 220 kg. Puno tu još ima zanimljivih položaja koje možete iskoristiti i istraživati uz pomoć ove daske.

               

Klincima može poslužiti kao komad namještaja namijenjen kao fitness sprava koja pomaže djeci u boljoj ravnoteži i izvođenju raznih vježbi, a može poslužiti i cijeloj obitelji. Možete zajedno s djetetom i sami stati na dasku i održavati ravnotežu. Dvoje klinaca mogu stati na rubove pa se međusobno ljuljati / klackati držeći se za ruke. Okrenite li dasku na drugu stranu, dijete može dobiti rampu za autiće, a vama može poslužiti kao prijenosni stol za laptop ili knjigu. Može poslužiti i kao tobogan, kao što sam već napomenula! Postoji pregršt mogućnosti korištenja ove simpatične daske za ravnotežu, samo treba koristiti svoju maštu i kreativnost. Ovaj prekrasni komad namještaja koji je inspiriran idejom koja stoji u Montessori programu, savršeno će se uklopiti u vaš interijer jer nudi nekoliko nijansi drveta. Naša je svijetle nijanse drva i baš se lijepo uklopila, nekad nemate ni dojam da je igračka već kao da je dio namještaja (što je nama mamama koje pazimo na estetiku naravno dosta bitno).

          Naravno na sve su pazili, ljepilo koje se koristilo pri izradi daske nema formaldehida, boja je netoksična, premazi i lakovi su ekološki i sve se radi ručno, a super je što dasku možete ponijeti i van na livadu te tamo vježbati, preskakati, ljuljati se, pa malo i odmarati. Kinderfeets board možete kupiti na stranici od Mali zakladi. Kliknite ovdje! Samo da vas podsjetim, još danas traje darivanje gdje biramo čak tri dobitnika koji će imati priliku osvojiti ovu kul dasku!           I evo još par fotkica naših dragih insta prijatelja:  
@iwaiva
 
@iwaiva
 
@lilihalodecoration
    Potražite i zaigrajte na mom porfilu, upravo ovdje! 🙂 Sretno!  
Photo: @daniella.ods

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.