liewood more less ines

Vrlo sam strastvena kad je po pitanju product styling fotografija. Nisam se još odvažila kupiti fotoaparat no kako vrijeme odmiče i stvari kojima se bavim, nekako mi govori da bi to bio odličan potez i da bih tek tada uživala u pravoj dimenziji fotografije i sveg onog što ona pruža i prenosi. Obožavam otkrivati nove brendove, strane ili domaće, raditi s njima, te stvarati inspirativne vizuale koji šire ideju i viziju koja stoji iza njihovog rada i njihovog proizvoda. Product styling fotografija je ona koja definitivno donosi prevagu u prodaji proizvoda i širenju svijesti o proizvodu i brendu koji stoji iza njega. Stoga osim emocije koju volim prenijeti, a koju stvaraju moje cure i moj dom, tu su te divne stvari i sitnice koje u meni bude žar i stvaraju uzbuđenje prilikom stvaranja set up-a za fotke. Jako volim stilizirati stvari. Ne samo dekorirati. Dekoracija isprepletena živim cvijećem također je moja velika strast koja se rodila nedavno, ali product styling raste već nekoliko godina u nazad. Kako je rastao moj profil na Instagramu, pa moj blog, tako je rasla i ta ljubav. Stiliziranje detalja u sobici mojih djevojčica, za stolom ili primjerice u kuhinji nešto je što bih mogla raditi čitav život. Znaš ono, kad ti hobi postane posao. E to bi bila bajka koju bih u takvoj varijanti voljela prepričavati.

Tako sam neki dan raspakirala sve ove jednostavne kutije po svojoj kuhinjici i uživala gledajući u taj minimalizam i jednostavnost. Jednostavna pakiranja, drvo, krasne pastelne boje… Nedavno je u Mali zakladi stigao prekrasan asortiman brenda Liewood pa sam dobila priliku isprobati divan asortiman pribora za jelo. Drveni tanjuri, silikonski tanjuri, termosice od nehrđajućeg čelika, set zdjelica. Stigli su nam i ručnici te pribor s kanticom za plažu i to u mentol boji! Boje su me definitivno oduševile, a što se tiče drvenog tanjura u obliku mace i mede, pa ja ne znam tko ne bi volio jesti s njega koliko je sladak!?

Pogledajte malo moje detalje i uživajte u product styling fotkama te škicnite na asortiman Liewooda na stranici Mali zakladi. Želim vam lijep dan u vašoj kuhinji!

                                                 

   

               

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.