Ljeto u našoj kuhinji more less ines

Moram priznati da smo u obitelji svi pravi gurmani i da obožavamo sve papati; od domaćih tradicijskih recepata, do novih improvizirajućih i egzotičnih. I suprug i curke. No u zadnje vrijeme više zapravo kuha suprug nego ja. Zauzeta raznim poslovima, stalno trčim na sve strane, pa muž vrlo redovito preuzme ulogu kuhara i to mu jako dobro ide. Često me iznenadi nekih novim kombinacijama, a i onim klasičnim gulašima koje me uvijek iznova osvoje.

Nisam već dugo napravila neki kolač, no prisjetila sam se nekoliko zanimljivih recepata koji su nastali u našoj kuhinji, a da smo ih zabilježili kroz fotografiju. Tu je bio kolač s ananasom, krostata od šljiva, a meni jedan od dražih blog postova u kojem smo radile prvi pekmez.

Imala sam u planu napraviti neki fini kolač s prvim domaćim smokvama ove godine no Amelie me preduhitrila i na brzinu smo ih smazale s novih tanjurića. A onda sam uzela i mobitel u ruke te napravila nekoliko divnih fotkica u našoj kuhinji. Uvijek tako te fotke ispadnu tople i prirodne i budu mi jedne od dražih. Vjerujem da je do topline drva i bijele boje. Što vi kažete? Ljetne fotke u kuhinji; ljetne boje i osmijesi mojih djevojčica! Nema mi ljepše nego složiti takav jedan spontani blog post meni za dušu. Ako ništa drugo bar smo se dobro zabavile i zasladile. Koji je vaš najdraži ljetni recept?

                                              Tanjurići – Pepco Stolica- NofredMali zakladi Zarina žuta haljinica – Zara Vaza – Ikea Detalji o kuhinji možete naći na ovom blog postu

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.