Kako je blagdansko razdoblje iza nas, tako je lagano nestao i božićni decor, odlučila sam malo osvježiti besta komodu na kojoj obično imam detalje ovisno o prigodi i godišnjem dobu u kojem se nalazimo. Stigle su mi i prve ranunkule i osvježile atmosferu u našem domu. 

Kako su mi dom osvježile prekasne ranunkule, napravila sam par novih fotkica s More Less Flowers posterima. Cijelu tu kolekciju postera koji su nastali prenošenjem mojih fotografija cvijeća na papir, i to u suradnji s našim domaćim brendom Dilemmom posters, možete pronaći na njihovom web shopu. I upravo ove svježe ranunkule zaslužne su za sve te divne fotografije koje su nastajale iz divljenja u trenutcima  mog kreativnog izražavanja. Na posterima su i prekrasne anemone. Ne znam jesam li vam ikad ispričala kako sam uopće došla na ideju prenijeti fotke na papir? Prvo je krenula ljubav prema cvijeću naravno. Zatim sam svoje oduševljenje godišnjih doba dijelila s vama kroz storije gdje sam vam redovito ostavljala svoje fotke kako bi si ih screenshotali i koristili za wallpaper.

I tako me jednom prilikom jedna ljubazna curka porukom na Instagramu zamolila bih li joj mogla poslati original jedne svoje  fotografije anemona koju bi ona uokvirila sebi za poster. I tu mi se upalila lampica s idejom! Nedugo prije tog javila mi se Ema iz Dilemme posters kako bi voljela da napravimo zajedno neku kolekciju postera, ali nismo imale točnu ideju. Ni ona ni ja, znale smo samo da nam bi to bio prekrasan nastavak priče i zajedničke suradnje. Prvi domaći brend s kojima sam počela surađivati kad je krenuo moj put na Instagramu bio je upravo Dilemma posters! Obje smo imale tremu! Ja nisam mogla vjerovati da mi netko “naš” želi pokloniti tako divne dječje postere, a ona se brinula hoću li uopće pristati kad mi se javila s upitom za suradnju. A pogledaj danas! Nastavak divne priče je tu. Dilemma posters ima raznu kolekciju postera, surađuje s umjetnicima i fotografima,  i velika mi je čast biti dio te priče. Kako biste pogledali cijelu More Less Flowers kolekciju kliknite

OVDJE

Koju vazu odabrati? Imam pun ormar vaza. Mislim da mi je to definitivno fetiš. Netko cipele, ja vaze. Izabrala sam tri varijante. Prva je iz Jyska, prozirna s okruglim dnom, druga je veš prepoznatljiva Shell pot danskog brenda Ferm living, a posljednja je najnovija koju sam upecala u odjelu Kakvo je takvo je prije nekoliko tjedana u Ikei. U svakoj ranunkule izgledaju divno složiti ćete se. 

A onda se pojavilo sunce, obasjalo nam stan dok je Zara uskočila u kadar. Uhvatila sam i divnu “maglicu” Lustre difuzora od ručno rađenog puhanog stakla. Obično mi stoji na ovom mjestu jer se toliko lijepo uklopio. Zara i ja smo odabrale umirujuću kombinaciju eteričnih ulja za to popodne. I to Gentle baby, vaniliju i Sacred angel. Tu je nastalo još par fotkica. Nadam se da vam se sviđaju i naravno iskoristite bilo koju od njih za wallpaper na desktopu ili mobitelu ako vas to veseli! Ako si zažlite naručiti neki od  postera, sad znate gdje ćete ih naći.

Do sljedećeg tipkanja, 

Ines

1 thought on “More Less FLowers”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.