Bok, ja sam Ines!

Jedna velika kreativka koja vidi inspiraciju u svemu oko sebe. Moja strast su fotografija, dekoracije, dizajn interijera, stiliziranje i stvaranje novih priča. Imam tri vesele djevojčice koje su dio mog života i koje čine ovaj svijet ljepšim mjestom.

Maštam o tome da jednog dana napravimo kuću okruženu zelenilom koja će ujedno biti moj studio gdje će nastajati pregršt prekrasnih i kreativnih priča i fotografija. Iza kuće nalaziti će se i mali vrt u kojem ćemo suprug i ja saditi svoje rajčice, blitvu i jagode. Ispijati najfiniju kavu i gledati kako naše cure odrastaju.

U međuvremenu živimo u divnom zagrebačkom stanu koji ima svoju priču, gdje se u svakom kutku osjeća moja ljubav prema detaljima i estetici, bojama, teksturama i toplini življenja. Na Instagramu je prije osam godina nastala @more_less_ines | i čudesno je koliko me je ta platforma obilježila, otvorila mi nove prilike, usmjerila u životu, upoznala s prekrasnim ljudima i prije svega otkrila jedan novi i bolji svijet u kojem se mogu izraziti. Danas sam iznimno zahvalna što su moju ljubav i strast prema dizajnu, estetici i vizualno lijepim prepoznati od raznih brendova i tvrtki, te sad zajedno s njima živim svoju strast.

To sam ja. Više-manje Ines koja žudi za novim projektima, novim idejama i novim kreativnim vizualima i pričama koie ću svakodnevno dijeliti s vama.

…somedays I am the flower, somedays I am the rain…