Kids

Personalizirane bojice za vaše školarce

Znate da volim posebne i drugačije stvari, a ovih se bojica sjećam još iz djetinjstva. U moje vrijeme nije bilo personaliziranih varijanti, no ono što znam je da se kvaliteta nije promijenila i da se i dalje proizvode u Austriji. Filozofija Jolly bojica sažeta je u riječi Kinderfest što obuhvaća tri bitne stavke a to su pod broj jedan potpuna prilagođenost djeci da li debljinom ili oblikom bojice, ovisno o dobi djeteta odnosno veličini ručica.  Druga je da su iznimno kvalitetne, te vam neće pucati prilikom šiljenja. Mojim curama, bilo ponekad namjerno, ili se jednostavno desi, vrlo često stvari padaju i završe na podu, a još pogotovo ako djeca vole bacati stvari, ove bojice neće pucati iznutra i neće biti uzastopnog pucanja tijekom samog šiljenja. Isto tako djeca se vole uživiti u bojanju pa prejako stiskaju te na kraju bojice vrlo često popucaju.  I treća je da nisu toksične, svi materijali i sastojci su napravljeni sa znanjem da djeca vole stvari stavljati u usta, grickati ih i lizati.

Jolly što se sve nalazi u paketu bojica

 

Jolly kutija za bojice

 

Jolly drvene bojice i ravnalo

 

Jolly ravnalo, Jolly ruler

Ono što mi je kod njih najposebnije jest da je ovaj set personalizirani tj. bojice na sebi nose ugravirano ime vašeg djeteta. Zašto mi je to toliko kul? Pa recimo, ako vam je dijete školarac i ima svoj pribor kojeg svakog dana nosi i koristi za školskom klupom, sad sigurno neće više biti zamjene ili nestajanja njegovih bojica. Ima li k tome i svoj nadimak kojim ga svi u razredu zovu, još bolje, predlažem da bojice nose njegov nadimak! U ovom paketu ih ima 24, te se također dobije i drveno ravnalo, šiljilo i gumica u obliku olovke. Mojim curkama se posebno sviđa velika paleta boja, a Amelie najviše zlatna koja se vidno troši brže nego ostale.

Amelie holding her pencils, Amelie pokazuje svoje drvene bojice

 

little girl drawing on paper, djvojčica crta po papiru

 

Kids using ruler, dijete koristi ravnalo

 

Jolly bojice , personalizirane bojice

 

djeca drže drvene bojice

 

kids holding pencils, djeca drže bojice

 

kids drawing at the table, djeca crtaju na stolu

 

dječje bojice Jolly, crtež Amelie, Amelie drawing

 

Jolly dječji crtež, kids drawing

Osim ovog, brend Jolly nudi još zanimljivih setova poput Supersticks Aqua u kojem drvene bojice postaju ujedno i vodene, do crtanog samoljepljivog bloka te do klasičnih tempera. Pogledajte obavezno njihovu Facebook stranicu, uvjerena sam da ćete naći nešto interesantno, a odlučite li se kupiti bojice ovo je link putem kojih možete doći do njih te također na zaboravite na moj promo kod Ines20 kojim ostvarujete 20% popusta:

https://jolly-shop.eu/?lang=hr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.