Press

Članak i video od InDizajn ekipe o stanu Ines Šitum znane kao More Less Ines

5 Balkan Instagram Accounts That Slavic Girls Should Be Following

Namještaj u ovoj sobi je iz Ikee, ali mama Ines kaže da čar daju detalji poput vjenčića od eukaliptusa i ljubičastog boho jelena s Hrelića Ines je majka, kreativka, blogerica i žena koja je strastveno zaljubljena u lijepe interijere, modu, glazbu, dobru kuhinju i fotografiju. Vodimo vas u njezin predivan stan prepun dobrih ideja u kojem beskrajno uživa sa suprugom i kćerima.

 Amelie (4) i Zara (2). Ove preslatke djevojčice mame blogerice Ines koju smo vam već imale priliku predstaviti na portalu, uvijek nas iznova iznenade i oduševe svojim odjevnim kombinacijama.  Instagram profil mame Ines @more_less_ines osvojit će vas na prvu, baš kao i njezin stan uređen s puno ljubavi, mašte i stila. No ipak nam je jedna soba zapela za oko i posebno nam je draga, a to je sobica njezinih preslatkih djevojčica, Amelie i Zare. Ines nam je otkrila gdje je pronašla inspiraciju i dala nam je par korisnih savjeta.

Tako sam tragajući za svojom novom žrtvom, pitala jednu divnu majku, Ines da li bi volela podeliti sa nama kutak svoje dve princezice.