Prvi roćkas dućana Mali zakladi

Svima već poznati dućan kojeg jako volim i cijenim, Mali zakladi, prije nekoliko tjedana proslavio je svoj prvi rođendan. Dućan koji svojim imenom otkriva kako kupcima nudi mala, a velika bogatstva, uistinu svaki puta iz nova osvaja svojom ponudom i izborom prekrasnih skandinavskih brendova. U prosincu sam pisala u blog postu koje sve brendove volimo i koristimo, a iz asortimana su ovog posebnog dućana. Jer uistinu to i jest. Od usluge nasmiješenih zaposlenica, do same vlasnice Petre, pa do onog najbitnijeg; kvalitete,a i dizajna i estetike na koju svi volimo paziti kad su u pitanju naša dječica i naši domovi. Pa tako i Mali zakladi vidno drži do estetike njihovog Instagram profila gdje možete pronaći pregršt fotografija koje će vas inspirirati i potaknuti da kupite nešto novo i lijepo, ili pronađete ono što ste već dugo tražili, a potrebno je vašem djetetu.

Ja sam opet dobila tu čast, po drugi puta, dekorirati dućan u proljetno ruho, a ponajviše povodom obilježavanja prvog rođendana. Ovog puta za to nisam bila zaslužna samo ja, već i divni Cvit happens čiji stil pratim i čije me dekoracije već duže vrijeme inspiriraju i tjeraju da budem kreativna poput njih, te da uživam u stvaranju onog što volim. Tako sam zajedno s njima uživala i ovaj put. Odlučili smo se na minimalistički dekoracije, jer manje je više, složit ćete se. Na dva mjesta u dućanu postavili smo viseće željezne krugove koje smo prefarbali u zlatnu boju i minimalno ih dekorirali s eukaliptusom i ružama. Pronaći ćete i viseću ljuljačku isprepletenu eukaliptusom. Na stolu kod blagajne nalazi se dekorativno slovo M i zvono ispunjeno ružama, a na Stokke odjelu postavili smo  najromantičniji dio za fotkanje; wall s ružama i citatom “Let Love Bloom”. Danas svaki event traži jedan ovakav wall za fotkanje, kod kojeg će se svi okupiti; nasmiješiti i snimiti boomerang, te pofotkati i shereati.

Sviđaju li vam se dekoracije i imate li kakav upit te ste u potrazi za nekim tko bi vam dekorirao neki vama bitan događaj ili event, stojimo vam na raspolaganju, i Cvit happens i ja, a sada uživajte u divnim fotkama moje drage Danijele.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.