Otvaranje Start paketa Young Living
Prvo mi je prijateljica posudila difuzor i eterična ulja za podršku dišnom sustavu. Među uljima iz Start paketa bili su R.C. i lavanda. R.C. me oduševio! I mene i moju Amelie! Pokazao nam je koliko je moćan kad je u pitanju podrška dišnom sustavu i nakon samo nekoliko dana korištenja difuzora znala sam da je to to, da kupujem svoj Start paket. Kad je došla odluka na red i kad sam razmišljala kako ću krenuti s korištenjem eteričnih ulja nisam znala puno. Znala sam da sam spremna za transformaciju svog doma  i da želim što veći izbor kako bih imala što više mogućnosti. Oduvijek su mi se sviđali pomno osmišljeni paketi koji su s ciljem napravljeni kako bi od njih dobili više. Upravo tako osmišljen je i sam Start paket. Nakon proučavanja sadržaja paketa znala sam da je Start  paket najbolja opcija jer sadrži najveći broj ulja plus difuzor koji je vrlo kvalitetan i moćan, a i dobije se na njega i garancija što mi je dakako bilo jednako važno. I sami znate kad kupujete neki uređaj za vaš dom da vam je bitno da je kvalitetan, ali i da ima garanciju. Naručila sam Start paket jer sam htjela napraviti zdravu transformaciju svog doma, a znala sam da uz par ulja neću uspjeti to izrealizirati jer neće zadovoljiti sve dnevne potrebe. Oduševila sam se difuzorom jer su Young Livingovi difuzori ujedno ovlaživači prostora, ali i aromatizeri. Sa dva, tri ulja ne bih uspjela pokriti sve potrebe i ne bih uspjela napraviti sve DIY proizvode koje sam zamislila te je najviše iz tog razloga Start paket bio kao najbolja opcija.

Start paket je set u kojem dobijete 12 čistih, visokokvalitetnih eteričnih ulja i difuzor po izboru. Difuzor je ujedno i ovlaživač zraka i aromatizer. To je jedna predivna wellness kutija kojom možete napraviti sto i jednu promjenu u svom domu na bolje i izbaciti sve kemikalije koje utječu na zdravlje vas i vaše obitelji i kao takve nisu dugoročno najbolje rješenje. Zašto baš Start paket? Zato što je pomno osmišljen za sve vaše dnevne potrebe. Zato što njime možete izbaciti mirisne svijeće, raspršivače umjetnih mirisa, teška sredstva za čišćenje koja udišete na dnevnoj bazi, možete poraditi na imunitetu i dati veliku podršku svom organizmu; što dišnom sustavu, što emocijama, što mišićnom sustavu, probavnom sustavu.. Za sve ovo dovoljan vam je Start paket! 

Ulja iz Start paketa je najjednostavnije koristiti kroz difuzor jer tako udišete čestice eteričnih ulja koje difuzori kroz svoju maglicu raspršuju u prostor. Isto tako ulja možete koristiti i na koži tako da ih razrijedite s baznim uljima poput bademovog ili maslinovog. Vrlo jednostavno ih nanesete ili umasirate na određeno mjesto na svom tijelu, ovisno o potrebi. Postoje prekrasni cvjetni mirisi te možete napraviti i svoj prirodni parfem od kojeg vas neće boljeti glava. Ako ih koristite redovito, kao i sve u životu, primijetiti ćete njihove blagodati.

start paket young living eterična ulja

Lavanda koju nazivaju kraljicom eteričnih ulja jer je njena primjena širokog spektra, a možete je koristiti za kožu, za podršku snu, za balans emocijama; u difuzoru za umirujuću atmosferu i na bezbroj načina za vaše DIY proizvode. Često se kod nas nađe u difuzoru u večernjim satima kao podrška snu, a ljeti  je recimo koristimo u borbi protiv dosadnih komaraca. Koristimo je u našem roleru za podršku dišnom sustavu, ali i u DIY serumu za lice. 

Tu je kopaiba – jedno nježno balzamično ulje koje se dobiva izvlačenjem smole iz drveta, a dobra je u ulozi pojačivača drugih ulja. Možete je koristiti za kožu, za podršku snu. Mame je hvale kao pomoć pri izbijanju zubića, a nama je s obzirom na svoju moć pojačivača drugih ulja gotovo u svakom roleru. U difuzoru je nježnih nota i lijepo paše u kombinaciji s lavandom ili tamjanom.

Limun je odličan za razbuđivanje i čišćenje, kažu da je najjači prirodni odmašćivač, a ja obožavam njime čistiti i svoju kupaonicu i kuhinju. Miriše kao da ste limun rasjekli na pola i iscijedili!  Također ga možete iskoristiti  kao podršku imunitetu.

Tamjan je ulje iz Start paketa koje je moj osobni favorit i više ne znam bez tamjana! Koristim ga svake večeri na način da ga lagano u kombinaciji s baznim uljem umasiram na područje prsa. Umirujuće djeluje na mene i pridonosi kvaliteti sna. Odličan je za podršku imunitetu i dišnom sustavu, a mogu ga koristiti i male bebice. Orijentalnih nota, koristi se za jogu i meditaciju, umiruje atmosferu, a možete ga koristiti za kožu, za san, za opuštanje.

Pepermint je jedno od dražih ulja mog supruga; savršen za razbuđivanje, za teška jutra, za motivaciju , produktivnost i fokus. Odličan za podizanje energije i nakon tjelovježbe. Trudnice ga hvale kao odličan izbor u borbi protiv mučnina, ja ga obožavam nanijeti na područje vrata i sinusa svaki puta kada osjećam tenzije.

Naranča je lake citrusaste note, djeluje umirujuće, koristiti ćete ju za san i kožu. U difuzoru se lijepo stapa s lavandom i tamjanom. Super je u večernje sate za umirujuću atmosferu kad klinci već postanu čangrizavi prije odlaska na spavanje.

Thieves blend je jedan od najpopularnijih Young Living kombinacija eteričnih ulja i to eukaliptusa, limuna, ružmarina, klinčića i cimeta. Mirisom podsjeća na Božić. Koristiti će vam za imunitet i čišćenje vašeg doma.To je blend po kojem je napravljena cijela Thieves kolekcija za vaš čist dom. Ova jedinstvena mješavina je stvorena prema priči iz 15.-og stoljeća o četvorici francuskih kradljivaca koji su se mazali tom posebnom mješavinom i tako unatoč kugi koja je tada vladala- nikad nisu bili bolesni! Mi obožavamo Thieves jer ga koristimo kao podršku imunitetu; što u difuzoru, što putem rolera. Isto tako uz pomoć Thievesa radimo univerzalno sredstvo za čišćenje i prilikom čišćenja ujedno se i inhaliramo.

R.C. je blend eteričnih ulja koje sadrži 3 vrste eukaliptusa, mirtu, smreku, bor, lavandu, čempres, mažuran.. Pomno je osmišljen kao podrška dišnom sustavu i  mi ga obožavamo. To je prvo ulje iz Start paketa koje nas je osvojio svojim mirisom i terapeutskim učinkom. Možete ga koristiti u difuzoru i na koži. Mi zimi s njime radimo mast za dišni sustav, a koristimo ga i za inhaliranje ili jednostavno kapnemo koju kap na dnu kade prilikom tuširanja da se miris raširi kupaonicom i otvori dišni sustav.

Panaway je blend eteričnih ulja paprene metvice, smilja, klinčića i zimzelena. Koristiti će vam za podršku mišićima. Idealan za osobe koje se bave sportom, treninzima i fizičkim radom. To je omiljen blend mog supruga i vrlo često poseže za njime nakon svojih treninga.

Stress away je blend eteričnih ulja vanilije, ocotee, limete, cedra, lavande i copaibe. Ovaj blend nazivaju godišnjem odmorom u bočici. Stvara umirujuć ugođaj, a koristiti ga možete na koži kao parfem, a ujedno i  kao podršku emocijama. U difuzoru stvara ugodnu i opuštajuću atmosferu i predivno paše s narančom u difuzoru u popodnevnim satima.

Digize blend je kombinacija đumbira, komorača, metvice, estragona.. Zanimljivog mirisa, pomno osmišljen za podršku probavnom sustavu. Koristiti ćete ga na koži u kombinaciji s baznim uljem u potrebnim trenutcima.

Purification je blend koji osvaja jer doslovno eliminira sve one grozne mirise zbog kojih nervozno zračite stan. Bilo miris dinstanog luka, pečene ribe, tenisica iz hodnika. Purification sadrži kombinaciju čajevca, limunske trave, ružmarina, mirte, citronele, a služiti će vam i za čišćenje, za DIY proizvode, za kožu; potporu dišnom sustavu i za pročišćavanje zraka.

U paketu osim 12 eteričnih ulja od 5 ml i difuzora po vašem izboru, dolazi i jedan roller  za nastavak kako biste odmah mogli početi koristiti Stress away topikalno, ili neko drugo ulje kada kojemu dodate bazno ulje. Tu su male bočice ako želite  s nekime podijeliti uzorke vaših ulja i 2 vrećice Ningxia red napitka koji je fenomenalan za boostanje imuniteta i energije, a u sebi sadrži velik broj bobičastog voće; neka od njih su goji bobice, šipak, aronija, kupine… Ningxia red odličan je izbor u popodnevne sate da ju koristite kao zdraviju zamjenu za kavu.

Ovisno o difuzoru varira cijena Start paketa. U ponudi Starter kit-a imamo četiri difuzora; Aria, Dewdrop, Desert mist i Crna lanterna. Svi difuzori gotovo su jednako jaki i pokrivaju cca 30 m kvadratnih. Tu je Aria koja pokriva 40, a i ima malo veću zapremninu vode. Razlika  difuzora je u estetici, materijalima i po tome što recimo Aria ima dodatno i svoju glazbu i daljinski. Svi difuzori imaju nekoliko opcije rada, Dewdrop i Desert mist najviše 10 sati, a Aria čak 12. U takvom dužem periodu rada – minutu rade, minutu se gase. Dewdrop je inspiriran čistim linijama i elegancijom koja podsjeća na kap jutarnje rose, a Aria je od bambusa i stakla i svaki prostor pretvara u spa zonu i daje taj poseban spa ugođaj. Desert mist je orijentalnog stila i najljepše mi je kod njega što ima opciju candle mode-a gdje svjetlost treperi kao da se u njemu nalazi svijeća. Lanterna pak privlači sve zaljubljenike u romantiku i crnu boju. Prednost recimo Dewdropa i Desert mist-a je ta što nema staklenog dijela poput kupole od Arie, pa se može bez brige prenositi po stanu i iz prostorije u prostoriju. Desert mist ili Dewdrop je jednostavnije strpati u torbu pa ponijeti i sa sobom ako idete negdje za vikend ili na neki put. Ja uvijek jedan od ta dva nosim s nama na more jer lavandom tjeramo komarce. Aria pak privlači svojom estetikom i svaki kutak u domu pretvara u spa zonu. Uistinu je posebna i svakog ostavlja bez daha!  Njena orijentalna glazba umiruje i oduševljava svojim dizajnom. Moj prvi difuzor kojeg sam kupila u Starter kit paketu bio je Dewdrop kojeg sam u večernjim satima prebacivala curkama u sobu, pogotovo u zimskom periodu kad nam je to bilo dosta važno radi suhog zraka u stanu. Kasnije sam kupila Ariu pa Desert mist. Sada svaka soba u stanu ima svoj difuzor.

young living difuzori

Ovo su cijene Startr paketa. Dodala bih još i Start pakert sa Sovicom koja nije na ovoj grafici. Cijena Start paketa sa sovicom je 156.24 €‎ 

napravi svoj prvi korak

1 thought on “Što sadrži Start paket?”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.