Uskršnji favoriti i nedovršeni detalji

Lijepo je imati planove i planirati. To su čari života, ono što te veseli, ono što te motivira. Uvijek nešto planiram, piskaram, kalkuliram, osmišljavam. Pa dođu neki teži dani, poremete ti tvoje zamisli, no nije ni to tako grozno jer stojim uz onu latinsku “Post nubila phoebus”. Pa tako i sada, proći će. Ovih dana Mila i ja smo u bolnici, nije tako strašno, ali već sam toliko iscrpljena od svega jer se neprestano vrtimo u krug pa me ovakve kreativne stvari drže na pozitivi.

Još prije nekoliko tjedana Danijela je bila kod mene, podružile smo se, malo pofotkale. Taman sam složila svoje zlatne krugove u početnu fazu s grančicama od maslina. Finalna ideja bila je dodati zlatna jaja i ponešto cvijeća. No nisam uspjela, stoga vam prilažem fotke koje imam jer su prekrasne i šteta ih je ne zabilježiti.

                                  Boja na zidu – Kalklitir Svijećnjak – Coco Masion, Prima Krugovi: DIY Zeleno jaje, origami ptičica i zečići – Pepco Osim mojih nedovršenih uskrsnih dekoracija, tu je još nekoliko instagramskih fotki, i to kao inspiracija divnih profila koje pratim. Uživajte!

Photo i DIY “Čokoladno jaje na oko” by @mako.hr

DIY svijeće i fotka @luluartflower

Fotka i DIY od soda bikarbone by @miimavintage

@hungry_mile fotka: @marijalaca

@_foodstories_

Kod @lilihalodecoration , Dekoracije: @cvit.happens Fotka @marijalaca

@kuzivancija / dekoracija @pixywithlove

@kuzivancija
 
@linda_lomelino
   

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.