vjencanje dekoracija more less ines

Velik je to bio izazov, prošla subota! Po prvi puta urediti cijelu svadbenu salu, napraviti buket, revere, ukrasti tortu, izvesti diy s ukrasnom vrbom… Hvala svima koji su mi pomogli da to ostvarim, a pogotovo dragoj Ani na povjerenju, ipak je to za nju bio najbitniji dan u životu! Hvala joj na prilici da pokažem svoju kreativnost i kako sam već na Instagramu rekla, da pomičem svoje granice. Svaka čast ekipi koja se time bavi jer je to jedan stresan posao, zahtjeva protokol kojeg se treba držati da bi sve bilo na vrijeme, nepredvidljiv je, do zadnjeg trena izmjenjiv, te ono najljepše, pun izazova. Ne znam što mi je bilo izazovnije; buket za mladu, stol mladenaca ili ukrasna vrba? Uistinu sam guštala u svakom segmentu. Od biranja cvijeća na zelenoj tržnici, izradi revera, kombiniranju ruža za buket, slaganju aranžmana, farbanju vaza i staklenki, obilaženju dućana u potrazi za svijećnjacima i ukrasima, izradi brojeva za stol. Ma sve! Čak i taj stres, žurba i odgovornost da sve napraviš kako treba i na vrijeme,ima svoju posebnu čar. Kad radiš nekome nešto tako bitno i veliko, to ti je još veći motivator da budeš što bolji!

Baza je bila eukaliptus i zlatni detalji, uz dodatak ruža i gipsofila. Vrlo jednostavno zapravo. Ana je imala želju da to bude slično kao i krstitke moje Mile. Dekoracija sale za vjenćanje eukaliptusom je već neko vrijeme jako popularno, i to ne samo kao dodatak, već ima veliki broj primjera svadbi gdje ima ulogu glavne biljke koja krasi apsolutno svaki svadbeni kutak. Što zapravo uopće nije čudno s obzirom koliko je estetski divan, te vrlo zahvalan; izdržljiv, mirisan, idealan za vjenčiće, razne podloge, krune, torte, dekorativne podloge, okvire.. Ma sve! Skladan je i stvarno se može kombinirati s velikim brojem cvijeća.

Što se tiče vaza, vazica i detalja, bila sam u potrazi za zlatnim nijansama no ne baš uspješno. Stoga sam ih odlučila ofarbati zlatnom bojom. Koristila sam auto lak. Neke sam pobojala cijele i to više puta, neke u samo jedan sloj, a neke samo rubove, kao primjerice mini okrugle svijećnjake u koje sam stavila lučice. Kupljeni su u Pepcu, pet kuna tri komada, a ja sam im obojila zlatne rubove, što im je odmah dalo drugačiji, bogatiji štih.

Eto, uživajte u fotkama i detaljima, te svakako pišite kako vam se sviđa sala za moju prvu uređenu svadbu. Stojim na raspolaganju za sva pitanja. Hvala Danijeli na predivnim fotkicama!

eukaliptus i crne škare na stolu   buketi eukaliptusa na stolu   eukaliptus i paprat   reveri za vjenčanje šlajeri ruže eukaliptus   reveri za vjenčanje šlajer ruža eukaliptus   rever narukvica za kumu   rever za svadbu šlajer ruža eukaliptus   reveri za vjenčanje šlajer ruža eukaliptus   reveri za svadbu   svadbeni buket eukaliptus ruže   svadbeni buket ideja   svadbeni buket roza traka roza ruža   svadbeni buket na bijeloj mreži   svadbeni buket eukaliptus na bijeloj stolici   svadbeni buket na bijeloj stolici   more less ines svadbeni buket   more less ines svadbeni buket   priprema eukaliptusa za transport   eukaliptus buket   cvijeće dekoracija u kutiji   stol za svadbu 4 metra   bijela sala za vjenčanje sesvete   uređenje sale za vjenčanje more less ines   zlatne vaze zlatne čaše   zlatna dekoracija za svadbu   staklene vaze na bijelom stolu   eukaliptus brojevi za stolove vjenčanje   eukaliptus dekoracija zlatni svijećnjak   broj za stol eukaliptus buket   buket eukaliptusa broj 13 stol za vjenčanje   eukaliptus u zlatnoj vazi ana i ivica vjenčanje   more less ines dekoracija   svijećnjak eukaliptus u zlatnom okviru   dekoracija eukaliptusom svadbenog stola za mladence   more less ines dekoracija eukaliptusom     eukaliptus zlatni svijećnjak stol za mladence   stol za mladence dekoracija eukaliptusom zlatne vaze   stol za mladence dekoracija   eukaliptus dekoracija stola za mladence   eukaliptus dekoracija svadbenog stola   zlatni svijećnjaci eukaliptus dekoracija   šlajer u zlatnoj vazi eukaliptus buketi   stol 14 buket eukaliptusa   jednostavni stol za goste na vjenčanju   sala za vjenčanje sesvete   zlatne vaze sa eukaliptusom   stol broj 1 bijela sala za vjenčanje   zlatna vaza bijele ruže   sat na kaminu zlatna vaza eukaliptus retro kamin   zlatna vaza stari sat eukaliptus   more less ines vrba instalacija   more less ines vrba dekoracija   ukrasna vrba dekoracija za svadbu more less ines   vrba ukrašena šlajerima i lampicama Dekoracija sale za vjenčanje   vrba dekoracija za svadbu dva panja   neobična Dekoracija sale za vjenčanje eukaliptusom   Dekoracija sale za vjenčanje eukaliptusom i vrbom   ubrus eukaliptus dekoracija za svadbu   zlatne ptice skulptura stol za mladence   šlajeri u vazi zlatnog ruba Dekoracija sale za vjenčanje eukaliptusom   Dekoracija sale za vjenčanje eukaliptusom ana i ivica menu   Dekoracija sale za vjenčanje eukaliptusom stol za goste   Dekoracija sale za vjenčanje eukaliptusom stol za mladence   upaljene svijeće zlatni rub svijećnjaka   Dekoracija sale za vjenčanje eukaliptusom bijeli dekor   vrba kao dekoracija sale za vjenčanje   Dekoracija sale za vjenčanje eukaliptusom bijele stolice   more less ines dekoracija svadbene torte   bijela svadbena torta eukaliptus   dekoracija svadbene torte eukaliptus   svadbena torta eukaliptus   more less ines bijela sala za vjenčanje   more less ines Dekoracija sale za vjenčanje      

3 thoughts on “Vjenčanje u tonovima zlatne i eukaliptusa”

  1. Marinela Kelić Kordić

    Draga Ines, stvarno si hodajuća inspiracija. Instagram profil, kao i blog ti pratim duže vrijeme i moram priznati sa mi je svaka tvoja fotka terapija za ugodna jutra i slatke snove. Jednostavno ima dušu…
    Pohvale i vjetar u leđa u daljnjim izazovima. ??????

  2. Prelepo, zaista. Svaka cast za prvi put, ozbiljan si takmac i iskusnima. Bas su mi oci i dusa uzivale… zelim ti uspesnu karijeru dekoratera u koju ce te ovo sigurno odvesti! Sve najbolje i sretno!
    Puno pozdrava iz Novog Sada

  3. Volim eukaliptus i minimalizam. Napravila si prekrasan buket i još ljepše uredila salu. Uživam u tvojim fotkama koje me uvijek inspiriraju. Uvijek nekako jedva čekam nove fotke,nove postove. Budi ponosna na sebe jer si uradila dobar posao za mladence. Vjerujem da je stresno,ali sam sigurna da si svejedno jako uživala i da ti je na kraju srce bilo ispunjeno- što je najbitnije :))

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.