Interijer Kids

Welcome to Maileg world

Iliti dobro došli u bajku preslatkih mišića i zečića odjevenih u najslađa odijelca, u pratnji najdivnijeg vintage namještaja koji vas vraćaju u bajkovitost davno izgubljenih vremena. Maileg pratim već nekoliko godina, a mojim djevojčicama zapeo je za oko u jednom predivnom izlogu u Amsterdamu i od tad su nam na wish listi.

 

 

 

 

Maileg, Mali zakladi

 

Ako do sad niste čuli za njih, Maileg je jedan šarmantni brend igračaka koji spaja moderan skandinavski dizajn s hirovitim, ali ujedno i pedantnim detaljima kakve srećemo u pričama za djecu. Dorthe Mailil je danska dizajnerica i ilustratorica koja stoji iza ovog imena zajedno sa svojim suprugom s kojim je stvorila ovaj brend igračka, a ime Maileg nastao je iz kombinacije njihovog prezimena Mailil i danske riječi “leg” što znači u prijevodu – igra. Ako pogledate malo bolje u detalje ovog izmišljenog i maštovitog svijeta u kojem mišići spavaju u kutijama za šibice, a princeze mišice su tu da s njima napravite čajanku, Maileg će vas brzo osvojiti i poželjet ćete imati cijelu kolekciju. Tu je i preslatka kuhinjica s mini loncima, zubić vila, miš super heroj, tek vjenčani bračni par, bebica zeko s pelenama i dudom… A krevetići i namještaj? Vintage krevetić poput Zarinog od kovanog željeza! Da poželiš upravo takvog jednog za sebe.

To je maštovit svijet u kojem su mišići i zečići dobri prijatelji i zajedno stvaraju neobične avanture. Svijet u kojem mašta ima najveću ulogu. Maileg igračke usmjeravaju djecu da istražuju onaj iskreni i jednostavni svijet maštanja. Napravljene su s ljubavlju, brigom i predanosti prema dugotrajnoj kvaliteti. Detalji koji se nalaze na igračkama, i prekrasni dodaci s kojima se može upotpuniti igra, odrasle nostalgično vraćaju u doba njihovog odrastanja i predstavljaju bezvremensku igračku koja će se čuvati i prenositi na sljedeće generacije. A to je ono što mi je najdivnije od svega! Mislim da im upravo to daje autentičnost u današnjem užurbanom svijetu jednokratnih stvari.

Složila sam vam neki dan fotkice, bilo je to jednog bajkovitog popodneva u kojem je moja Mila radila ručak svojih mišićima i ujedno sa svojim sekama čitala i listala svoje najdraže knjige i slikovnice. Uživajte u fotkicama! Maileg mišiće možete pronaći kod Mali zakladi.

 

 

 

Gljiva zvečka – Mala igra

 

 

 

 

Lorena Canals tepih, Mali zakladi

 

Drvena maca, Liewood – Mali zakladi

 

Majica – Matilda knows

 

Bedž, Little Otja

 

 

 

 

Glazbena igračka unicorn – Liewood , Mali zakladi

 

Knjiga Trnoružica

 

 

 

 

 

 

 

Vreća za igračke – Nobodinoz, Mali zakladi

 

Zvečka zeko, Little Otja 

 

 

 

Pođimo u prošlost, Znanje

 

 

La Fontaineove basne, Znanje

 

Priče za laku noć za mlade buntovnice 2

 

 

 

 

 

 

 

Do sljedećeg tipkanja,

Ines

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.