more less ines zara soba mini kutak

Jesen je pokazala svoje prave zube s obzirom da je danas pao prvi snijeg na Sljemenu. Dane ćemo sada sve više provoditi u kući, dolazi hladnije razdoblje, ali nama to baš godi jer je igranje u kući nešto što stvarno volimo i jer je to ozbiljna stvar, složit ćete se.  Iako nam je soba malena i u nju smo stavili tri krevetića, vjerujem da bez obzira na veličinu ili budžet kojim raspolažete sobica može biti posebna i imati detalje koji su djeci bitni i koji su vama bitni. Jer u globalu kad razmislite, to je sobica za vaše najvažnije ljude u svemiru! Ako vi sami niste sigurni oko odabira detalja, vaše dijete zna! Pitajte, sigurno će vam pomoći. Naša soba uspjela je sadržati sve bitne stavke a to je igranje, spavanje i učenje. Možda iz razloga što sam birala mini namještaj koji zajedno raste s mojim djevojčicama. Vjerujem da se djeca osjećaju sigurnije u mini varijanti svog krevetića i da se isto tako osjećaju ponosnim kad se krevetić produlji za jednu razinu jer su narasli i sada su veći i sami sebi bitni! Mi smo jako zadovoljni Zarinim i Amelieinim krevetićem. Oba smo kupili u Ikei.

 
Babuškice: @mojamalasobica
   
Haljinica: @atelier_bebes
 
Bedž: @littleotja
   

S obzirom da su tri curke u jednoj sobici, baldahini su detalji koji im daju privatnosti kada one to požele i to je kutak koji je njihov. Tako je Zara sada uz svoj baldahin dobila predivne kuglice koje ručno radi moja još od djetinjstva prijateljica Monika, na Instagramu @magicland.hr Osim baldahina uspjela sam pronaći i preslatki noćni ormarić, industrijskog štiha koji Zaru dijeli od Amelieinog radnog kutka. Ujedno je i Zarin noćni ormarić. Tu nam je slatka Miffy lampa čija je razina svjetlosti podesiva, pa daje nježnu svjetlost kad mi Mila ide spavati jer voli da joj lampica bude upaljena, a isto tako, ako je pojačamo dobijemo divnu svjetlost koja obasjava cijelu sobu. To je lampa za čitanje ili igranje u popodnevne zimske sate, ali isto tako i lampa koja nam stvara topli ugođaj.

Volimo našu malu sobicu i naše detalje koje povremeno mijenjamo. I ne možemo zamisliti da bude drugačije no što je! Tri sestre, tri cimerice i njihova jedna velika avantura! Koliko se samo vole zezati i gnjaviti jedna drugu vidjet ćete na fotkici gdje su Amelie i Mila s balkona dotrčale na prozor s vanjske strane sobe gnjaviti svoju seku i nasmijavati je dok mama radi fotkice.

Uživajte i vi s vašom dječicom i neka vam uređivanje dječje sobice bude zabava, a i motivacija kako da ima napravite što ljepše i toplije okruženje.

 
Ormarić: Ikea, Radni stol i stolica: @in2wood
   
Pomponi: @magiclandhr Lavić: @inivalu_dreams
 
Baldahin. @liewood @malizakladi
             

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.