Živjela zabavna kupanja!

Sjećate se kad ste bili klinci pa bi vam roditelji prije spavanja složili najbolju zabavu -pjenušavu kupku! Ja sam se tome kao klinka baš posebno veselila. Dočeka vas kada puna pjene a vi uskočite u nju i započnete svoju maštovitu  avanturu koja uključuje ronjenje ispod pjene, neobične pjenaste frizure i naravno izrada brade kao što je ima tata -samo od pjene.

   

Danas je tempo života dosta brži nego kad smo bili klinci, i nekad se uopće nema vremena za ovakve radosti, stoga to bude pravi doživljaj kad naše curke iznenadimo s pjenušavom kupkom. Moja najstarija radost – Amelie je početkom mjeseca krenula u svoju veliku avanturu osnovne škole što uključuje ranija buđenja, domaće zadaće i produžene boravke. Još uz to odlučila je pohađati treninge plivanja u našem kvartovskom bazenu, i sve to troši naš najvredniji resurs – vrijeme. Mi smo odlučili malo usporiti to vrijeme i oživiti naše uspomene iz djetinjstva. Curama smo napravili jednu pravu veliku pjenušavu kupku iznenađenja. Novi gel za tuširanje & šampon 2u1 Nivea kids odradio je vrhunski posao. Uz pomoć tatine vještine stvaranja pjene rezultat je bio dvostruko više pjene nego što je bilo vode u kadi.

         

Osim što Nivein gel za tuširanje & šampon 2u1 odlično stvara pjenu, super mi je što ima pomno odabrane sastojke, poput bio aloe vere i kamilice , koji su idealni za nježnu dječju kožu i kosu, pa mogu mirne duše pustiti djecu da se brčkaju. S obzirom da se Amelie bavi plivanjem, posebno nam je bitno da nakon svakog treninga imamo blagi šampon kojim se moja plivačica može i otuširati, a ovaj nas je oduševio jer je bez parabena, sapuna, alkohola i boja; s bio aloe verom, biorazgradive formule i ono bitno za nas i prirodu, nema mirkoplastike. Drago mi je da Nivea počinje osvještenije paziti na sastojke.

Nego, da se vratim na kupanac u kojem je Amelie imala čast prva ući u kadu, i dok još nije ni slutila kakva je zabava čeka, tiho smo je pozvali da dođe nešto vidjeti. Nakon što je odmah stavila svoje naočale za plivanje i uronila u pjenušavi svijet. Ubrzo nakon što je Amelie uskočila, priključio se i ostatak ekipe te su iz magičnog svijeta pjenušavih oblaka odlutale u frizerski salon ludih frizura. Nakon kupke slijedi brisanje i nastavak igre u kućnim ogrtačima, kosa se suši i uživamo u njenoj svilenkastoj mekoći i sjaju.

                           

Vole li i vaša djeca bogate pjenušave kupke, kakve se sve igre osmišljavaju? Gađaju li se pjenom ili glume da su djed Božićnjak? Kako god okreneš ovakva kupka mojim djevojčicama je poput Božića i svakog puta jednako se razvesele svjetlucavoj pjeni.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.